loading...
دانلودستان فراز آنلاین
آخرین ارسال های انجمن
فراز بازدید : 96 یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 نظرات (0)
بهترین تبلت های اندرویدی برای بازی بهترین تبلت های اندرویدی برای بازی CBS Interactive

    امروزه انجام انواع بازی‌های گوناگون و سه‌بعدی تبدیل به یکی از بنیادی‌ترین موارد مصرف تبلت‌ها برای کاربران شده و محبوبیت آن نیز روز به روز در حال افزایش است. این واقعیت که اهمیت صنعت بازی در دنیای فناوری درحال فزونی است، بر هیچ کس پوشیده نیست و مسلما این مسأله در رویکرد تولید کنندگان تاثیر بسزایی داشته و همواره شاهد عرضه تبلت‌هایی قدرتمندتر و با کیفیت‌تر هستیم. تاکنون تبلت‌های اندرویدی زیادی وارد بازار شده‌اند اما برای مصارف بازی، کدام یک بهترین است؟ اگر این سوال ذهن‌تان را مشغول کرده یا بر روی انتخاب آینده‌تان اثر گذار خواهد بود، این مقاله از زومیت را دست ندهید.


     

    از آنجایی که پیش‌تر در مقاله‌ای تحت عنوان «راهنمای خرید تبلت: هر آنچه پیش از انتخاب تبلت باید بدانید.»، به طور مفصل تمامی نکات ریز و درشت و موارد حائز اهمیت در هنگام انتخاب یک تبلت مناسب را بیان کرده و هر یک را به اختصار توضیح داده بودیم، از بیان نکات کم‌اهمیت و جزئی‌تر خودداری کرده و یک راست سر اصل مطلب می‌رویم!

    مهمترین ویژگی‌ها و معیار انتخاب ما، قدرت پردازنده گرافیکی، پردازنده اصلی مناسب و کیفیت صفحه‌نمایش بوده‌اند که برای سنجش هر یک از روشی استاندارد و حرفه‌ای بهره جسته‌ایم. میزان بازدهی پردازشی و گرافیکی, توسط نرم افزار 3D Mark اندازه‌گیری شده که با اجرای یک بازی سنگین سه‌بعدی به نام Ice Storm و اندازه‌گیری نرخ فریم در هر لحظه، نهایت توانایی هر پردازشگری را به چالش می‌کشد. صفحه‌نمایش نیز باید از اندازه‌ی مناسبی برخوردار بوده، پنل باکیفیتی داشته باشد و تراکم پیکسل ها نیز بالاتر از سطح استاندارد باشند. در ضمن بر روی تمامی تبلت‌ها، نسخه 4.1.1 یا بالاتر اندروید پیاده‌سازی شده و در انجام امورد عادی، همگی پرقدرت و مناسب ظاهر شدند.

    توضیح: امتیازهای نهایی، بر اساس تست 3D Mark و در حالت نمایش ۱۰۸۰ پیکسل (Extreme)، به تبلت‌ها داده شده است. علاوه بر این در کنار هر یک از تبلت‌ها قیمت روز آن‌ها در بازار تهران درج شده است. بعضی از نمونه‌ها را در بازار نیافتیم و در نتیجه قادر به درج قیمت آن‌ها نشدیم.

    Galaxy Note 10.1 : سامسونگ

    GalaxyNote10

    پیشتر «بررسی تخصصی Galaxy Note 10.1» در زومیت منتشر شده بود. این تبلت برخلاف اینکه از طراحی مناسب و راحتی برخوردار بوده، کارایی چندان جالبی ندارد. صفحه نمایش 10.1 اینچی آن در زیر نور آفتاب زیاد مناسب نیست و پردازنده گرافیکی گلکسی، حرف زیادی برای گفتن ندارد. پردازنده اصلی آن از پس امور روزمره و برخی بازی‌های نسبتا با کیفیت بر می‌آید، ولی در اجرای بازی‌های سنگین عملکرد چشمگیری ارائه نمی‌کند. پردازنده آن، یک Exynos چهار هسته‌ای با فرکانس ۱.۴ گیگاهرتز است و از ۲ گیگابایت رم نیز بهره می‌برد. چیپ گرافیکی Mali T400MP4 و اندروید 4.1.2 را هم که به این‌ها اضافه کنید، شاید ترکیب جالبی به نظر برسد، ولی کارایی لازم را ندارد .تمامی موارد فوق، دست به دست هم دادند تا گلکسی نوت 10.1 اینچی را به قعر لیست ما بفرستند.

    امتیاز: 2088 | قیمت نسخه ۱۶ گیگابایتی در بازار تهران: ۱،۸۹۹،۰۰۰ تومان

    Galaxy Note 8 : سامسونگ

    GalaxyNote8

    در میان دیگر نمونه‌های هم اندازه، بهترین نمایشگر موجود را یدک می‌کشد. از نظر طراحی، شباهت‌هایی با گلکسی نوت 10.1 دارد که آن را جذاب‌تر نیز می‌کند.

    S Pen یکی از این مواردی است که این ابزارک کهکشانی را کاربردی‌تر می‌کند. پردازنده گرافیکی چهار هسته‌ای این محصول به همراه پردازشگر اصلی ۴ هسته‌ای با فرکانس ۱.۶ گیگاهرتز و ۲ گیگابایت رم قدری از نوت 10.1 قدرتمند تر است، اما همچنان توان کافی برای اجرای بی کم و کاست بازی‌های روز را ندارد.

    امتیاز: 2519| قیمت نسخه ۱۶ گیگابایتی در بازار تهران:  ۱،۹۵۰،۰۰۰ تومان

    Nexus 7 : گوگل

    Nexus7

    بهترین تبلت هفت اینچی موجود در بازار که ترکیب مناسبی از طراحی راحت و زیبا، قدرت پردازشی مناسب و قیمت نازل را ارائه کرده است. چیپ گرافیکی ULP GeForce با کمک ۱ گیگابایت رم اکثر بازی‌های سنگین را اجرا می‌کند. اما نه خیلی روان! اگر دوست دارید درباره این گجت بیشتر بدانید، «بررسی تخصصی نکسوس ۷» را حتما مطالعه کنید.

    امتیاز: 1889 | قیمت نسخه ۳۲ گیگابایتی در بازار تهران:  ۱،۳۹۹،۰۰۰ تومان

     Arc : کوبو (Kobo)

    KoboArc

    شاید فکرش را نمی‌کردید که این تبلت در این لیست جایی داشته باشد، اما واحد گرافیکی قدرتمند PowerVR SGX544 این ابزارک کوبو را به رقیبی قدر بدل ساخته است. نرخ فریم در بازی ها بسیار خوب است اما کیفیت صفحه نمایش آن کم‌تر از حد انتظار بوده و طراحی آن چندان هم دلربا نیست. بهر حال این تبلت، یکی از ۷ اینچی‌های خوب بازار است اما انتخاب اول یک بازی‌خور نخواهد بود.

    امتیاز: 1897

    Xperia TabletS : سونی

    XperiaTabletS

    تبلت سونی از پردازنده تگرا 3 استفاده می‌کند که آن را خیلی به صدر نزدیک کرده است، صفحه‌نمایش آن ساخت خود سونی بوده و از کیفیت مطلوبی برخوردار است و رابط کاربری و نرم افزار اختصاصی سونی، از آن ابزاری مناسب برای بازی ساخته‌اند. پردازنده گرافیکی ULP GeForce آن نیز از ۱۲ هسته مجزا برخوردار است و یک گیگابایت رم نیز این مجموعه توانا را پشتیبانی می‌کند. اما مشکلاتی چون برخی افت فریم‌های جزئی و کارایی ضعیف در برخی نرم افزارها، آن را از تبدیل شدن به یک تبلت بی‌نظیر باز می‌دارند.

    امتیاز: 2249

    Transformer Infinity Pad TF700 : ایسوس

    TransfomerPadInfinity

    این تبلت یکی از قدرتمندترین، شیک‌ترین و با کیفیت‌ترین تبلت‌های اندرویدی است که نه فقط در زمینه بازی و کارایی گرافیکی، بلکه از نظر صفحه نمایش، طراحی و امکانات ارتباطی نیز یک کالای با ارزش محسوب می‌شود. نمایشگر درخشان و شفاف آن با رزولوشن تمام اچ دی (Full HD)، چشم شما را خیره نگه داشته و طراحی سبک و راحت، دستان شما را خسته نمی‌کند. تگرا 3 با چهار هسته پردازشی فرصت به نمایش گذاشتن تمامی قدرت خود را در این تبلت یافته و آن را به رقیبی بسیار سرسخت و جاه طلب تبدیل کرده است، اما نه آن قدر خوب که در صدر جدول قرار بگیرد.

    امتیاز: 2397

    Nexus 10 : گوگل

    NEXUS10

    این هم از طلایه‌دار این سری از رقابت‌ها. سرآمد تمامی تبلت‌های اندرویدی در به چالش کشیدن توسعه دهندگان بازی‌ها و به نمایش گذاشتن نهایت قدرت. این تبلت ده اینچی، از پردازنده ۱.۷ گیگاهرتزی Exynos 5250 سامسونگ استفاده می‌کند، یک پردازشگر SoC از نوع Cortex A-15 که توسط یک چیپ گرافیکی Mali T-604 پشتیبانی می‌شود و از ۲ گیگابایت حافظه رم نیز برخوردار است. طراحی زیبا و خوش دست، و نمایشگر تمام اچ دی این تبلت را در صدر لیست بهترین تبلت‌های اندرویدی برای بازی قرار می‌دهد.

    فراز بازدید : 53 یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 نظرات (0)
    Microsoft Surface Microsoft Surface

    در حال حاضر انتخاب و خرید یک تبلت ویندوز 8 قدری دشوار شده و خریداران با این پرسش مواجه می‌شوند که آیا خریداری یک لپ‌تاپ هیبریدی یا یک تبلت بهتر انتخاب‌های ارزشمندتری نیستند؟ یا حتی ویندوز RT چطور است؟ در این مقاله به قلم «کلیف جوزف» تمامی پرسش‌های مرتبط با این موضوع پاسخ داده می‌شود همچون همیشه با زومیت همراه باشید.

    به تازگی بیل گیتس در اظهار نظری گفته بود میلیون‌ها نفری که اقدام به خریداری تبلت‌های اندرویدی و iOS می‌کنند قادر به تایپ یا ایجاد اسناد مورد نظر خود نیستند چرا که دسترسی به بسته نرم‌افزاری آفیس مایکروسافت ندارند. وی همچنین افزوده بود که ویندوز 8 و کاربرانی که از ابزارهایی نظیر تبلت سرفیس مایکروسافت بهره می‌برند نیز از این قاعده مستثنی هستند، چرا که آن‌ها

    از قابلیت حمل و نقل ساده این دست تبلت‌ها بهره برده و از این گذشته به برنامه‌های ارزشمند رومیزی نیز دسترسی خواهند داشت؛ از جمله مهم‌ترین آن‌ها بسته نرم‌افزاری آفیس است.

    البته اینکه فردی ادعا کند تایپ کردن یا تولید محتوا در محیط آی‌پد یا تبلت‌های اندرویدی غیرممکن است، حرف نادرستی است. چرا که اپل بسته نرم‌افزاری iwork خود را برای تبلت آی‌پد دارد (که شامل برنامه‌های Pages ،Numbers و Keynote است) و این برنامه‌ها به خوبی با فایل‌های تولیدی در بسته آفیس سازگاری دارند. از سوی دیگر، می‌توان از برنامه‌های ثالث نظیر Quick Office نیز بهره برد که برای هر دو محیط اندروید و iOS قابل استفاده است و کاربر نه تنها قادر به مشاهده بلکه تولید فایل‌های سازگار با آفیس خواهد بود. تایپ کردن نیز مشکلی نیست چرا که تعداد زیادی صفحه کلید فیزیکی کابلی و بی‌سیم برای اغلب تبلت‌های موجود در بازار وجود دارد.

    iWork

    اما بیل گیتس به نکته‌ای اشاره کرده که قابل تأمل است. وی درست می‌گوید، برنامه‌ی Quick Office امکان اجرا یا تولید فایل‌های سازگار با آفیس را می‌دهد، اما به قدرتمندی بسته آفیس مایکروسافت نیست. افراد زیادی هستند – به خصوص تجار و بازرگانان – که با تبلتی که قابلیت‌های مشابهی با رایانه‌ی رومیزی‌شان داشته باشد راحت‌تر هستند.

    عدم وجود بسته نرم‌افزاری آفیس موجب نشده تا در فروش چشمگیر تبلت‌های اندرویدی و اپلی خللی وارد شود.

    با این حال، ادعای مدیرعاملی سابق مایکروسافت نمی‌تواند کاملاً درست باشد چرا که عدم وجود بسته نرم‌افزاری آفیس موجب نشده تا در فروش چشمگیر تبلت‌های اندرویدی و اپلی خللی وارد شود. این موضوع به این دلیل است که اغلب افراد از تبلت خود برای بازی و سرگرمی استفاده می‌کنند – به خصوص وب گردی، مطالعه کتاب‌های الکترونیکی، یا بازی‌های جذابی چون پرندگان خشمگین – و کمتر تمایلی به انجام کارهای جدی نظیر تولید فایل‌های آفیس دارند.

    در همین وضعیت است که مایکروسافت رابط هوشمند و مدرن ویندوز 8 خود را عرضه می‌کند. سیستم عاملی که با ابزارهای لمسی سازگاری خوبی داشته و تمامی منتقدان نیز متفق‌القول اذعان می‌کنند بستری مناسب برای بازی و برنامه‌های لمسی است.

    Windows-8

    خوبی تبلت‌های ویندوزی آن است که قادرند مزایای هر دوی این عوالم را در اختیار کاربر قرار دهند؛ و وی نه تنها می‌تواند به سرگرمی و بازی بپردازد، بلکه دسترسی به بسته‌ی آشنای آفیس نیاز‌های جدی وی را نیز رفع خواهد کرد. البته قدری طول کشید تا تبلت‌های ویندوزی جایگاه خود را بیابند و توجهات را به خود جلب نمایند، و تازه‌ترین آمار و ارقام نشان داد که تبلت سرفیس مایکروسافت از نظر محبوبیت در بین خریداران در مقام پنجم قرار دارد. گرچه راه درازی تا رسیدن به سامسونگ و اپل، پیشروی سرفیس مایکروسافت است، اما تلاش آن‌ها ستودنی است. از سوی دیگر تعداد تولیدکنندگان این بازار آنچنان زیاد است که مایکروسافت تنها 4 درصد از سهم این حوزه را در اختیار دارد.

    پیش از نگاه به بررسی محصولات گوناگون در این حوزه و انتخاب گزینه‌ی مورد نظر می‌بایست به چندین سوال پاسخ دهیم. در ادامه این پرسش و پاسخ را با زومیت همراه باشید.

    ویندوز 8 یا ویندوز RT؟

    اگر به دنبال تبلتی ویندوزی هستید، نخستین موردی که باید تصمیم‌گیری نمایید، انتخاب بین ویندوز 8 و RT است؟

    تبلت‌های ویندوز 8 همانند یک رایانه‌ی شخصی کار می‌کنند و قادر به اجرای برنامه‌های ویندوز می‌باشد.

    ویندوز 8 همانند تمامی نسخه‌های قبلی به گونه‌ای طراحی شده که قابل اجرا بر روی پردازنده‌های خانواده‌ی اینتل است؛ پردازنده‌ای که در اغلب رایانه‌های شخصی و رومیزی استفاده می‌شود. مزیت این کار آن است که تبلت‌های ویندوز 8 همانند یک رایانه‌ی شخصی کار می‌کنند و قادر به اجرای برنامه‌های ویندوز می‌باشد. اگر نسخه‌ای از برنامه آفیس مایکروسافت را خریداری کرده‌اید، می‌توانید آن را به سادگی در تبلت ویندوز 8 خود اجرا کنید و این قابلیت تنها به بسته آفیس ختم نمی‌شود و می‌تواند از سایر برنامه‌های مبتنی بر ویندوز نظیر فتوشاپ، Movie Maker، و هزاران بازی دیگر بهره ببرید.

    این موضوع مزیت انکارناپذیری است، به خصوص برای کاربران تجاری که نیازمند سازگاری بیش از پیش بسته آفیس و سایر برنامه‌های ویندوزی در محل کار هستند. تاکنون چندین مدل تبلت ویندوز 8 برای کاربران تجاری تهیه و ارائه شده است، از آن جمله می‌توان به تبلت ThinkPad2 شرکت لنوو یا Latitude 10 شرکت دل اشاره کرد.

    نقطه ضعف ویندوز 8 آن است که نیازمند تجهیزات سخت‌افزاری قدرتمند است. به همین روی هزینه‌ی چنین تبلت‌هایی از 500 پوند شروع می‌شود. که در مقایسه با تازه‌ترین تبلت 399 پوندی آی‌پد یا برخی تبلت‌های ارزان قیمت 99 پوند اندرویدی بسیار گران است. برخی مدل‌های گران قیمت‌تر نظیر Envy X2 شرکت HP که دارای صفحه کلید و باتری‌های قابل جدا شدن است، تا عدد 800 پوند هم می‌رسند.

    HP Envy X2

    اما ویندوز RT به گونه‌ای ساخته شده است که قادر به اجرا بر روی پردازنده‌های کم مصرف‌تر ARM است که به وفور در گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها به کار برده شده است. ظاهر این ویندوز شبیه ویندوز 8 است – و حتی به کاربر این اجازه را می‌دهد تا به میز کار سنتی ویندوز دسترسی داشته باشد بدین ترتیب می‌توانید به راحتی پوشه‌ها و فایل‌ها را سازماندهی نمایید – گرچه سیستم عامل کاملاً متفاوت در پشت پرده‌ی آن در حال اجرا است.

    مشکل اصلی ویندوز RT آن است که قادر به اجرای برنامه‌های سنتی ویندوز نبوده و تنها می‌تواند برنامه‌هایی که در اپ‌استور مایکروسافت برای این سیستم عامل در نظر گرفته شده را نصب و اجرا نماید.

    از برخی جهات ویندوز RT گزینه‌ای مناسب است به خصوص اینکه برخی معایب ویندوز را نداشته، از پردازنده‌ی کم مصرف‌تری بهره می‌برد و تجهیزات مورد نیاز آن به مراتب ارزان‌تر است برخی از تبلت‌های ویندوز RT عبارتند از XPS 10 شرکت دل که تنها 199 دلار قیمت دارد. مشکل اصلی ویندوز RT آن است که قادر به اجرای برنامه‌های سنتی ویندوز نیست. و تنها می‌تواند برنامه‌هایی که در اپ‌استور مایکروسافت برای این سیستم عامل در نظر گرفته شده را نصب و اجرا نماید.

    Dell-XPS10

    مایکروسافت اهمیت این نقطه ضعف را درک کرده به همین روی نسخه‌ای مخصوص از بسته آفیس را برای ویندوز RT تهیه و تدارک دیده است که در تمامی تبلت‌های ویندوز RT به صورت رایگان نصب شده است. بدین ترتیب مشکل سازگاری آفیس حل و فصل می‌شود اما این بدان معنی است که دیگر نمی‌توانید سایر برنامه‌ها، بازی‌های ویندوزی، برنامه‌هایی نظیر iTunes یا درایورهای معمولی را در این محیط اجرا نمایید.

    حتی حالا که اپ‌استور مایکروسافت شبیه سایر بازارهای نرم‌افزاری مشابه شده است، تعداد برنامه‌های آن به خصوص برای محیط RT بسیار کم است. برنامه‌های بسیاری که برای اندروید، iOS و حتی ویندوز 8 نوشته شده‌اند فاقد نمونه‌ی مخصوص ویندوز RT هستند. تا آن زمان که بازار ویندوز از برنامه‌های مورد نیاز انباشته گردد، بهتر است به اعتقاد بسیاری از صاحب نظران در این حوزه از خرید تبلت ویندوز 8 اجتناب ورزید چه برسد به ویندوز RT.

    تبلت یا لپ‌تاپ؟

    تصمیم‌گیری بزرگ دیگر انتخاب خرید بین تبلت یا لپ‌تاپ است. همچون همیشه تاریخ، این موضوع تا حد بسیار زیادی به نوع نیاز شما بستگی دارد.

    اگر قرار است ساعت‌ها با برنامه واژه‌پرداز word کار کرده یا برای کار اداری یا دانشجویی لازم است تا اطلاعات زیادی را در برنامه اکسل وارد نمایید، بهتر است که یک لپ‌تاپ تهیه کنید چرا که این دستگاه دارای صفحه کلید کامل فیزیکی و صفحه نمایش بزرگ است که می‌توانید بدون دردسر ساعت‌ها با آن کار کنید.

    مقاله مرتبط:

    • راهنمای خرید تبلت: هر آنچه پیش از انتخاب تبلت باید بدانید.
    • صفحه راهنمای خرید تبلت در زومیت

    همچنین فراموش نکنید که می‌توانید یک لپ‌تاپ یا صفحه نمایش بزرگ‌تر را برای کارهای چندرسانه‌ای تهیه فرمایید. لپ‌تاپ‌های معمولی به مراتب ارزان‌تر از تبلت هستند – به خصوص اگر نداشتن صفحه نمایش لمسی چندان برای شما اهمیت نداشته باشد.

    مهم‌ترین نقطه قوت یک تبلت، نازک و ظریف بودن ابعاد آن و وزن بسیار کمش است که می‌توانید آن را به راحتی در یک دست نگه دارید. حتی لپ‌تاپ‌های کم وزن اولترابوک نیز دارای 1.5 کیلوگرم وزن هستند در حالی که یک تبلت 11.6 اینچی نظیر Lenovo Lynx تنها 9.5 میلی‌متر قطر و 640 گرم وزن دارد.

    Lenovo-Lynx

    حتی مدل سنگینی نظیر HP Envy X2 تنها 700 گرم وزن دارد. همانند تبلت‌های خانواده سرفیس مایکروسافت، هر دوی این تبلت‌ها را می‌توان به صفحه کلید فیزیکی متصل نمود، به همین روی چنین ابزارهایی برای یادداشت برداری مناسب هستند؛ حتی می‌توان از آن‌ها برای نوشتن یک رمان بلندبالا نیز کمک گرفت!

    این تبلت‌ها از پردازنده‌های سری اتم شرکت اینتل بهره می‌برند و تنها به 2 گیگا بایت حافظه رم تجهیزات شده‌اند. این بدان معنی است که قدرت سخت افزاری آن به گونه‌ای است که نمی‌توان چنین دستگاهی را جایگزین یک لپ‌تاپ معمولی کرد به خصوص اگر بخواهید کار زیادی از آن بکشید؛ اموری نظیر کار با عکس یا ویرایش ویدئو یا تهیه برنامه‌های نمایشی ویدئویی در پاورپوینت. اگر هم به دنبال اجرای بازی‌های اکشن سه بعدی هستید، به طور کامل چنین بستری را فراموش نمایید.

    Surface

    البته امکان دارد بتوانید تا حدودی با استفاده از تبلت‌های قدرتمندتر به بخشی از این نیازمندی‌ها جامه‌ی عمل بپوشانید به خصوص تبلت‌های قدرتمند ویندوز 8 توانایی‌های بسیاری دارند. تازه‌ترین مدل‌های این تبلت دارای پردازنده‌ی پرقدرت Core i5 با قدرت خروجی 1.7 گیگا هرتز، 4 گیگا بایت حافظه از نوع رم و 64 گیگا بایت گنجایش داخلی است و وزنی در حدود 900 گرم و قطری 13.5 میلی‌متری است که برای یک تبلت قدری زیاد است. این تبلت همچنان نازک‌تر و سبک‌تر از لپ‌تاپ‌های اولترابوک موجود در بازار است. و هزینه‌ای بین 700 تا 800 پوند دارد که بسیار بیشتر از یک تبلت iPad یا انواع تبلت اندرویدی است. هر چند در مقایسه با لپ‌تاپ‌هایی که از کانفیگ سخت‌افزاری مشابهی بهره می‌برند، چندان گزینه‌ی بدی به حساب نمی‌آید.

    ابزارهای هیبریدی (دوگانه)

    ظهور ویندوز 8 موجب شد تا نوع تازه‌ و دسته‌بندی جدیدی در بین ابزارهای قابل حمل به وجود آید که به ابزارهای دوگانه (هیبریدی) مشهور است. این تجهیزات گونه‌ای از لپ‌تاپ هستند که دارای صفحه نمایش لمسی بوده و می‌توان این نمایشگر را چرخانده و روی صفحه کلید قرار داد به طوری که شبیه یک تبلت شده و کاربر بتواند به سادگی آن را در دست گرفته و کار کند.

    مقاله مرتبط:

    • آیا هنوز خرید لپ تاپ منطقی است یا باید به دنبال تبلت رفت؟
    • HP Envy X2: پاسخ اچ‌پی به آیپد و سرفیس

    علی رغم اینکه این دستگاه‌ها را می‌توان گزینه‌ای بسیار خوب دانست که قادر به برآوردن نیاز هر دوی این عوالم است؛ حقیقت آن است که بسیاری از تجهیزات هیبریدی که تاکنون تولید شده چندان راحت نیست و نه تنها یک تبلت خوب به شمار نمی‌روند بلکه نتوانسته‌اند یک لپ‌تاپ خوب نیز باشند.

    البته استثناهایی نیز در این بین وجود دارند. گرچه Dell XPS 12 یک اولترابوک بسیار جذاب است که به کاربران اجازه می‌دهد صفحه نمایش آن را بچرخاند و از این دستگاه همچون یک تبلت بهره ببرد. یا Lenovo Yoga 13 دارای نمایشگری 13.3 اینچ است و آنچنان نازک و ظریف است که وقتی صفحه‌ی آن را می‌چرخانید شبیه یک تبلت می‌ماند و کاملاً بدنه‌ای تخت دارد. یا اینکه می‌توان آن را به صورت V شکل قرار داد و از دور لم داده و یک فیلم را از طریق آن تماشا کرد.

    tent-mode

    هر دوی آنها وزنی در حدود 1.5 کیلوگرم دارند، که برای یک تبلت، سنگین به شمار می‌رود؛ البته از قیمت آن نیز نمی‌توان چشم پوشی کرد که 1000 پوند است. اما اگر قصد دارید از این دستگاه به عنوان ابزاری برای کار بهره ببرید، انتخابی مناسب است و پس از کار می‌توانید همچون یک دستگاه تفریح و سرگرمی از آنها لذت ببرید.

    جایزه‌ی بهترین ابزار تبدیلی (کانورتیبل) به Asus Taichi می‌رسد. این لپ‌تاپ 1500 پوندی دارای دو نمایشگر 11.6 اینچ است – یکی رو به کاربر است که صفحه‌ی نمایشی لمسی دارد و یک نمایشگر دیگر که بر روی در لپ‌تاپ قرار دارد و به سمت بیرون قرار گرفته است. این نمایشگر بیرونی برای جلسات کاری و ارائه مطلب مناسب است. هر یک از این دو نمایشگر می‌تواند به صورت مستقل از یکدیگر کار کنند. یعنی می‌توانید در حین اینکه مشغول تایپ مطلبی هستید، فرد دیگری آن سوی شما با نمایشگر دوم همچون یک تبلت بازی کند یا فیلم ببیند.

    خرید تبلت

    انتخاب در بازار تبلت، لپ‌تاپ و کانورتیبل‌ها ویندوز 8 بسیار گیج‌کننده است و بسیاری از تولیدکنندگان محصولات گوناگونی را به بازار تزریق کرده‌اند. همچون همیشه، بهترین توصیه‌ای که می‌توان کرد آن است که پیش از هر کاری، به خوبی درباره‌ی نیازتان بیندیشید که از لپ‌تاپ یا تبلت آینده چه انتظاری دارید.

    حقیقت آن است که برای وب گردی صرف یا استفاده از برنامه واژه‌پرداز نیازی به لپ‌تاپ پرقدرت ندارید. اما اگر قرار است به ویرایش فایل‌های ویدئویی بپردازید، تصاویر را ویرایش کنید یا فایل‌های پاورپوینت ویدئویی تهیه کنید می‌بایست یک لپ‌تاپ پرقدرت با صفحه نمایش بزرگ‌، پردازنده‌ی قوی و حافظه رم زیاد تهیه نمایید. البته ممکن است برای چنین منظوری نیازی به صفحه نمایش لمسی نداشته باشید.

    با این وجود، یک تبلت ویندوز 8 می‌تواند جایگزین خوبی برای لپ‌تاپ شما باشد، و اگر به استفاده از بسته آفیس در محل کار نیاز دارید، آنگاه قابلیت اجرای این بسته نرم‌افزاری یا سایر برنامه‌های ویندوزی مزیتی است که در دیگر تبلت‌های اپل یا اندرویدی نخواهید یافت.

    Tablets

    صفحات نمایش کوچک و پردازنده‌های متوسطی که در اغلب تبلت‌های ویندوز 8 به کار گرفته شده است بدان معنی است که نمی‌توان آن‌ها را جایگزین لپ‌تاپی قدرتمند کرد، هر چند که می‌توان از آن به عنوان ابزاری مناسب برای چک کردن نامه‌های پست الکترونیکی یا وب گردی بهره برد.

    تبلت‌های قدرتمندتر نظیر سرفیس پرو حتی می‌توانند رقیبی برای لپ‌تاپ‌های قدرتمند به حساب آیند هر چند صفحه کلید یا نمایشگر آن چندان بزرگ و راحت نیست. واقعیت آن است که بهترین تبلت بازار نمی‌تواند با اولترابوک‌های خوب موجود رقابت کند، به خصوص زمانی که از منظر تولید محتوا مقایسه‌ای جانانه صورت می‌دهیم.

    نباید از یاد برد که ویندوز RT نیز دارای پتانسیل‌های بالایی است، اما پیش از آنکه بتوان چنین تبلت‌هایی را به محصولات مجهز به iOS یا اندروید ترجیح دهیم، لازم است تا اپ‌استور مایکروسافت بیش از پیش تجهیز شود و 100 هزار برنامه فعلی هیچ کفایت نمی‌کند. آنگاه است که اغلب افراد خرید چنین سیستمی را به محصولات اپل یا اندروید ترجیح خواهند داد.

    منبع:zoomit

    فراز بازدید : 34 یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

    از آنجایی که بحث بایدها و نبایدها در خرید بسیار است، بر آن شدیم تا یک مشاوره خرید تبلت را نیز ایجاد کنیم و در آن به سئوالات عزیزان پاسخ داده و هر چند وقت یک‌بار، تبلت‌هایی که نسبت به قیمتشان ارزش خرید دارند و آن‌هایی که چنین ارزشی را ندارند به شما معرفی کنیم. پس قبل از خواندن این مطلب اول از همه به تاریخ آپدیت آن نگاه کنید و اگر سوالی هم درباره خرید تبلت دارید در انجمن مطرح کنید تا بهترین پاسخ‌ها را بگیرید.

    مدل‌هایی که بایستی الان خرید!

    Asus Memo Pad ME173X HD

    این تبلت ایسوس را می‌توان یکی از خوش قیمت‌ترین و در عین حال با ارزش‌ترین تبلت‌های بازار دانست که نسبت به مبلغ پرداختی، امکانات بسیار خوبی را نصیب کاربر می‌کند. نمایشگر ۷ اینچی ممو پد از وضوح تصویر اچ‌دی بهره گرفته و با فناوری IPS عرضه می‌شود. ضمن اینکه پردازنده ۴ هسته‌ای مدیا تک از پس اجرای اکثر بازی‌های روز به خوبی بر می‌آید. برای این دستگاه (نسخه ۸ گیگابایت) تنها کمی بیشتر از 400 هزار تومان بایستی هزینه کنید!

    ASUS-MeMO-Pad-HD-7

    Lenovo Ideapad A1000-T- 4GB

    این تبلت هیچ نکته خاصی در طراحی یا سخت‌افزارش ندارد که بخواهد شما را مجذوب خویش سازد! یک مدل ساده ۷ اینچی با پردازنده ۲ هسته‌ای مدیا تک و رم ۱ گیگابایتی در کنار حافظه داخلی ۴ گیگابایت که قابلیت ارتقا از طریق کارت حافظه جانبی را دارد، چیزی است که این روزها خیلی می‌توان در بازار یافت! اما وقتی به تگ قیمتی آن نگاهی بیندازید و برند لنوو را نیز حک شده بر پیشانی‌اش ببینید، متوجه خواهید شد قیمت ۳۳۰ هزار تومان برای چنین مدلی، برگ برنده‌ای است که شما را به خریدنش ترغیب خواهد کرد.

    Lenovo-A1000

    ASUS Nexus 7 2 32GB 4G

    به طور حتم سری نکسوس تبلت‌های گوگل، از مشهورترین مدل‌های تولیدی مشترک این کمپانی و ایسوس است که علاوه بر کیفیت بالا، قیمت قابل قبولی نیز دارند. حال سری جدید نکسوس 7 وارد بازار شده و قیمت‌های معقولی به خود گرفته است. به طوری که نسخه 32 گیگابایتی با پشتیبانی از سیم کارت و شبکه نسل چهارم، کمتر از 1.200.000 تومان قیمت دارد و با استفاده از پردازنده ۴ هسته‌ای اسنپدراگون، صفحه نمایش فول اچ‌دی و دوربین ۵ مگاپیکسلی، مجموعه کاملی از امکانات را نصیب کاربر خویش می‌سازد.

    Nexus_7_(2013)

     

    Acer iconia A1-810 16GB

    بسیاری هستند که نه اندازه بزرگ تبلت‌های ۱۰ اینچی را می‌پسندند و نه علاقه‌ای به سایز ۷ اینچی‌ها دارند. شاید بهترین اندازه برای این افراد، مدل‌های ۸ اینچی باشد. اما از طرفی هزینه پرداختی هم از اهمیت زیادی برخوردار است. پس بایستی به دنبال یک تبلت خوش قیمت با برندی معتبر بود. ایسر چنین دستگاهی را برای شما فراهم آورده است. نمایشگر ۸ اینچی با وضوح اچ‌دی، پردازنده ۴ هسته‌ای مدیا تک، دوربین ۵ مگاپیکسلی و حافظه داخلی، تنها کمی بیشتر از ۵۰۰ هزار تومان قیمت گذاری شده تا مطلوب بسیاری از خریداران باشد.

    Acer_Iconia_A1_810

    مدل‌هایی که نبایستی الان خرید!

    Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate Wi-Fi+3G

    ظاهرا اعتماد به نفس این کمپانی نه چندان مشهور خیلی بالاست که برای چنین دستگاهی بیشتر از 1.200.000 تومان قیمت گذاشته است! محصولی که تنها هنرش به استفاده از سیم کارت باز می‌گردد و در مقابل از دوربین بی کیفیت ۲ مگاپیکسلی با پردازنده متوسط ۲ هسته‌ای استفاده می‌کند و هم راستای کالاهای بسیار بهتر از کمپانی‌های مشهورتر قیمت گذاری شده است! آیا خرید چنین تبلتی، منطق دارد؟!

    prestigue

    Microsoft Surface 2

    به به، عجب تبلت خوب و دوست داشتنی‌ای! از چیپست قدرتمند انویدیا تگرا 4 استفاده می‌کند، 2 گیگابایت رم دارد و نمایشگر آن نیز با کیفیت بسیار خوب و فول اچ‌دی است. ۲۵۶ گیگابایت هارد داخلی هم سبب می‌شود تا مشکل کمبود فضا بر روی ویندوز نسخه 8.1 نداشته باشید. پس مشکل چیست؟ تنها یک چیز و آن قیمت فضایی این تبلت که در حدود 5.5 میلیون تومان برای خریدارش آب می‌خورد! از فرط تعجب دهانتان باز مانده است؟ پس توصیه می‌کنیم دهان خود را بسته و با سرعت هر چه تمام از این محصول جدید مایکروسافت دور شوید!

    surface2

    Hyundai Rock X Wi-Fi 16GB

    این تبلت با قیمتی نزدیک به ۸۰۰ هزار تومان نه تنها هیچ توانی برای رقابت با مدل‌های این رده بازار ندارد، بلکه از نمونه‌هایی چون ایسوس ممو پد ۷ اچ‌دی با بیش از ۳۰۰ هزار تومان اختلاف قیمت هم ضعیف‌تر است! نمایشگر این دستگاه حتی اچ‌دی هم نیست و دوربین بی‌کیفیت در کنار پردازنده نه چندان توانمند، مجموعه مشخصات افتضاح آن را کامل می‌کند!

    hyundai_rock_x_3_

    «برای دریافت بهترین پاسخ‌ها و یک مشاوره رایگان، سوالات خودتان را در انجمن آی‌تی‌رسان مطرح کنید»

    منبع:ایتی رسان

     

    درباره ما
    Profile Pic
    سایت دانلود نرم افزار کامپیوتر و موبایل
    اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 313
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 16
  • آی پی امروز : 25
  • آی پی دیروز : 128
  • بازدید امروز : 30
  • باردید دیروز : 169
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 199
  • بازدید ماه : 631
  • بازدید سال : 11,547
  • بازدید کلی : 120,078
  • کدهای اختصاصی